Young informatiespecialistisch talent vinden we in de klassieke informatieomgevingen, maar ook steeds meer in commerciële organisaties. En of je je tijdens je werk nou bezig houdt met een innovatieve manier van collectiebeheer, de inzet van een slimme bedrijfsportal, het return of investment van een beeldbank of de informatie-architectuur van User eXperience Design: je kunt zeker in aanmerking komen als Young Talent. Lees meer.

KNVI Young Talent is het speciale talentprogramma van de beroepsvereniging van informatieprofessionals. De informatiesector wordt steeds belangrijker. Goede informatieprofessionals zijn goud waard in een bedrijf of instelling. Zoeken kost immers geld maar het vinden van informatie levert geld op.

Young informatiespecialistisch talent vinden we in de klassieke informatieomgevingen, maar ook steeds meer in commerciële organisaties. En of je je tijdens je werk nou bezig houdt met een innovatieve manier van collectiebeheer, de inzet van een slimme bedrijfsportal, de return on investment van een beeldbank of de informatie-architectuur van User eXperience Design: je kunt zeker in aanmerking komen als Young Talent.